Zonder pauze doorheen de menopauze

Femarelle® Recharge

Om de verschijnselen van de menopauze te ondersteunen*

*Vitamine B6 draagt bij tot:

* Het gebruik van Femarelle Recharge voor symptomen van de menopauze heeft te maken met lignanen, aanwezig in lijnzaad. Deze hebben oestrogene eigenschappen en kunnen zo voordelig zijn voor de menopauzale gezondheid.

Aanbevolen inname

1 capsule, twee keer per dag ('s morgens en 's avonds)

Samenstelling

INGREDIËNTEN PER
2 CAPSULES
%RI
Dt56a – Sojaboonextract
644 mg
**
Lijnzaadextract
216 mg
**
Vitamine B6
1,65 mg
118%

Allergie

Zie vetgedrukte ingrediënten voor allergenen RI – Referentie-inname**RI niet bepaald.

Capsule

Rundergelatine (zonder BSE-TSE)

Ingrediënten

Extract van sojabonenzaad (Glycine max), lijnzaadextract (Linum usitatissimum), rundergelatine (omhulsel capsule), pyridoxine hydrochloride (vitamine B6).

Gluten free
Koosjer
Halal

Over Theramex

Theramex heeft al miljoenen vrouwen over de hele wereld geholpen om een beter leven te leven. Wij blijven werken aan patiëntgerichte, doeltreffende oplossingen die vrouwen van alle leeftijden ondersteunen.

Wij werken nauw samen met onze partners, zorgverleners en patiënten om vrouwen de juiste oplossing te kunnen bieden, op het moment dat ze die het meest nodig hebben. Wij willen vrouwen aanmoedigen om weloverwogen beslissingen te nemen over hoe zij hun natuurlijke cycli en levensfasen in goede banen kunnen leiden. Daarom bieden we voorlichting en ondersteuning op het gebied van anticonceptie, vruchtbaarheid, menopauze en osteoporose.

Of u nu uw menstruatie onder controle wil krijgen, wil beslissen al dan niet een baby te krijgen of door een periode van verandering gaat, Theramex is er om u in elke fase te helpen.